Logo
Weekend tip

Vintage shoppen tijdens de Waluw Vintage Markt zomereditie

Waluw Vintage Markt 4
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
31 mei 2024
Frontrunner

De zomereditie van de populaire Waluw Vintage Market staat voor de deur! Op zondag 2 juni kan je de gehele dag shoppen bij tientallen kraampjes op de binnenplaats van het Groothandelsgebouw.

Zomerse buitenmarkt

Met hopelijk een zonnige dag in het verschiet, is de binnenplaats van het iconische Groothandelsgebouw de locatie van deze editie van de Waluw Vintage Markt. Een dag waarop het vintage aanbod weer ruim is. Verwacht tientallen kramen vol met vintage design & -fashion, toys, vinyl en bric a brac.

Unieke items op een unieke locatie

Het is alweer de vijfde zomereditie van deze vintage markt in Rotterdam, en is daarmee een traditie geworden. Curator Chris Igesz en zijn team zien er op toe dat de kwaliteit van het vintage aanbod next level is. Zo nodigt hij zoals gewoonlijk de beste en meest verrassende handelaren in vintage uit om deel te nemen.

Igesz:”Een markt in de buitenlucht, midden in de stad en zo vlak bij Centraal Station en West Kruiskade, hoort bij de zomer. Shoppen en flaneren op de binnenplaats, onder het genot van een hapje, drankje en goeie sounds is een ideale manier om de zomerse zondag door te brengen."

Waluw Vintage Markt 3
Waluw Vintage Markt 1

Muziekje en een hapje

Een leuke markt als deze, kan niet zonder een goed muziekje. Voor deze editie heeft het team de DJ's Richelle Soigni en Monica Electronica uitgenodigd. Er is een Natuurwijnbar met terras aanwezig en verwacht specialty coffee van Ripsnorter door Kuub Coffee en Vietnamese hapjes van Nguyễn Viet Food.

Praktische informatie

Locatie: Groothandelsgebouw, Stationsplein 45, Rotterdam

Datum: zondag 2 juni

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Toegang: gratis

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
31 mei 2024
Frontrunner