Logo
Kilo Kilo store Schouwburgplein 4
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
19 augustus 2022
Frontrunner

Ze schieten uit de grond, vintage winkels zijn steeds populairder. Dat is ook niet gek, want wie wil er nou niet kleren die er uit zien als nieuw, maar dan voor veel minder geld. Daar komt ook nog bij dat je ultra milieubewust bezig bent!

Nu is er in Rotterdam Centrum een hele toffe bij gekomen. Kilo Kilo opende 6 augustus haar deuren op het Schouwburgplein.

30 ekkies voor een kilo

Net als veel andere vintage en tweedehandswinkels is Kilo Kilo goed te betalen voor wat het aanbiedt. Daar komt echter ook nog bij, zoals de naam enigszins verklapt, dat je per kilo betaalt! ''We rekenen 30 ekkies (straattaal voor euro, red.) per kilo, hebben fijne tunes en een karaoke nijlpaard. You knowwwww!!'' Grapt Kilo Kilo op haar website.

In de winkel op het Schouwburgplein vind je te gekke merken als Nike, Adidas, Ralph Lauren en Levi's. Kilo Kilo is geen onbekende in Rotterdam, eerder bracht de Kilo Kilo Sale een succesvol bezoekje aan OASE en aan het Poolcafé bij Weelde.

De winkel is geopend is op zondag en maandag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur en op vrijdag van 11:00 tot 20:00 uur.

Neem dus een hele grote tas mee, haast je naar het Schouwburgplein en misschien vind jij die hidden gem!

Kilo Kilo store Schouwburgplein 4
Kilo Kilo store Schouwburgplein 2
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
19 augustus 2022
Frontrunner
Meer #Winkelen