Logo
Zing je longen uit je lijf

Ontdek de nieuwe karaokebar Dikke Mic!

Nieuwe karaokebar in Rotterdam Jeancarlo Nunes dos Anjos
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
30 mei 2022
Frontrunner

Wat leuk! Er is een nieuwe karaokebar geopend in Rotterdam: Dikke Mic, het broertje van Mooie Boules. Naast dat je hier je longen uit je lijf kan zingen, zijn er Aziatische hapjes, drankjes én een volledig ingerichte arcaderuimte. Lees gauw verder!

Japanse karaokebar

In Dikke Mic waan je je in Azië. Er is een mooie kersenbloesemboom, vrolijke Chinese lampions en kleurrijke graffiti en manga kunst. Daarnaast is de kelder, waar je de karaokeruimtes kan vinden, geïnspireerd op de kleine Aziatische straatjes en steegjes. Elke ruimte heeft een eigen thema.

Volgens ondernemer Daan van Hal is Dikke Mic ontstaan uit pure noodzaak: "In onze naastgelegen zaak Mooie Boules hebben we een karaokekamer, maar die is zo populair dat deze uit z’n voegen barst. Omdat we mensen niet graag teleurstellen, besloten we een authentieke, Japanse karaokebar te openen. En dat is Dikke Mic geworden. De sfeer en de kwaliteit van happen en drankjes die je van Mooie Boules gewend bent, maar dan in een Aziatisch jasje.”

‘Omdat we mensen niet graag teleurstellen, besloten we een authentieke, Japanse karaokebar te openen. En dat is Dikke Mic geworden.’
Ondernemer Daan van Hal

Verschillende karaokeruimtes

Dikke Mic heeft wel acht karaokeruimtes die volledig zijn ingericht met high-end karaoke apparatuur. Deze zijn te boeken voor groepen vanaf vier tot en met 30 personen. Gasten kunnen vanuit de karaokeruimte via tablets hapjes en drankjes bestellen.

Houd je je zangkunsten liever voor onder de douche? Er is ook een supertoffe arcaderuimte, met o.a. racecabines, basketbal, boksen, air hockey en meer. De arcaderuimte is te bezoeken zonder reservering.

Arcadehal dikke mic Rotterdam Laura Siliquini

Asian streetfood Bar

De menukaart van Dikke Mic is samengesteld door sterrenchef Ron Blaauw en biedt keuze uit verschillende Aziatische streetfood hapjes. Eet gezellig in de bar of bestel hapjes voor tijdens het zingen. Een reservering voor een hapje en een drankje voor kleine gezelschappen is niet nodig. Grote groepen kunnen uitgebreide platters bestellen met daarop smakelijke gerechten van de menukaart, zoals yakitori met kip en bosui, takoyaki van octopus, barbecue ribbetjes met hoisinsaus en crispy onion of taco’s met makreel en limoenblad.

Ook voor de vegetariër zijn er genoeg heerlijke opties, zoals tempura van broccoli met yuzu, samosa’s met aardappel of crispy gyoza met paddenstoel en knoflook chili. Delen mag, maar een gerecht helemaal voor jezelf is natuurlijk ook een optie.

Dikke Mic Aziatische street food Jeancarlo Nunes dos Anjos
Dikke Mic Rotterdam Laura Siliquini

Ga jij binnenkort langs met een gezellige groep vrienden? Maak dan een reservering op de website van Dikke Mic.

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
30 mei 2022
Frontrunner