Logo
RET OV-Race

Win 5000 euro voor je club of goede doel

Rotterdam Centraal Station metro 2019 ️ Iris van den Broek

Wil jij 5000 euro winnen voor jouw club of goede doel naar keuze? Doe dan mee met de OV-Race van de RET!

‘Potje handig door de stad’

Met de Aardig Onderweg Challenge ‘Potje handig door de stad’ daagt de RET alle Rotterdammers uit om mee te doen aan een OV-race. Hoe de race in z'n werk gaat? Dat is simpel! Als jij met je team handig gebruik weet te maken van het duurzame netwerk van tram, bus en metro, dan maak je kans op de grote prijs.

Je kan je aanmelden als team van twee of drie personen. Met jouw team ga je samen tijdens de challenge op zoek naar vijf RET'ers op een bijzondere plek in de omgeving van het duurzame netwerk van de RET. Daar moeten de teams zo snel mogelijk zien te komen, om vervolgens een selfie te maken met het team, de RET’er en het herkenningspunt.

Het winnende team is het team dat het slimste door de stad weet te reizen, alle opdrachten goed heeft uitgevoerd én als eerste weer terug is op de startlocatie. De prijs? 5000 euro voor de club of een goed deal waar je aan verbonden bent!

Aanmelden

Heb jij je team samengesteld? Geef je dan snel op, want inschrijven kan t/m dinsdag 25 juni. De wedstrijd zal plaatsvinden op 4 juli van 19:00 – 21:00 uur. Via onderstaande link schrijf je je eenvoudig in. Succes!

RET OV-Race
Maak kans op 5000 euro voor je club of goede doel!