Ontdek! Verrassende hotspots in Rotterdam Central District

Geschreven door Rob Ittmann
Frontrunner

Het hart van de stad: Rotterdam Central District. Niet alleen de plek waar je Centraal Station uitstapt, of mensen naar hun kantoor ziet lopen, maar een bruisend gedeelte met hele leuke hotspots. Ken jij deze al?

Pillars Bar & Kitchen

De naam verwijst niet alleen naar de vier pijlers in de lobby van het Marriott Hotel, waar je dit restaurant vindt, maar ook naar hun vier kernwaarden: verwelkomen, samenkomen, samenwerken en chillen! Pijlers maken deze belofte meer dan waar.

Van een heerlijke plek om 's ochtends te brunchen tot een bruisende bar tot 's avonds laat, Pillars weet haar gasten op elk moment van de dag welkom te laten voelen. Het menu combineert moderne klassiekers met lokale gerechten en heeft voor ieder wat wils.

Karma Café x Vegan Pizza Bar

Nieuw op het Hofplein is het kleurrijke Karma Café: een eetcafé waar het eten net zo goed smaakt als dat het goed voor je is, midden in het hart van Rotterdam Central District.

Dankzij een samenwerking met de naastgelegen Vegan Pizza Bar zijn er volop menu-opties. Het spreekt voor zich dat alles veganistisch is (zelfs dranken)! Honger naar falafel? Probeer hun Falafval eens. Dit voorgerecht is gemaakt van overgebleven groenten en is milieuvriendelijk, gezond en lekker.

Hotel Not Hotel

Hier is een kamer niet zomaar een kamer, maar een kunstwerk met een verhaal. Met in totaal 36 kamers en elk een unieke, karaktervolle en kleurrijke creatie, is dit hotel - zoals de naam al aangeeft - niet zomaar een hotel.

Deze artistieke accommodatie, ontwikkeld in samenwerking met lokale kunstenaars, is een plek waar gasten nooit moe worden en die smeekt om een sensationele ontdekkingsreis.

Vergeet tijdens het verkennen niet een bezoek te brengen aan het Mexicaanse restaurant en de cocktailbar van het hotel, Jesús Malverde, met een meer gedurfde en oogverblindende interieurstijl.

Geschreven door Rob Ittmann
Frontrunner
Meer #Eten & Drinken