Logo
Decathlon hardloopschoenen heren 2
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
16 juli 2022
Frontrunner

Dit jaar geen Black Friday voor Decathlon. In plaats daarvan organiseren zij Green Friday! Een week die volledig in het teken staat van bomen planten, en jij kan meedoen!

Bij de Decathlon doen ze liever niet mee met alle gekte rondom Black Friday. Zij hebben namelijk een beter idee: de Green Friday Week, waarin ze van maandag 22 tot en met maandag 29 november gaan sporten.

Green Friday Week

Geen korting, maar wel een hoop gesport. In de Green Friday Week draagt de Decathlon en iedereen die mee wilt doen zijn steentje bij aan een groenere wereld. Hoe ze dat doen? Een sportschallenge waarmee ze donaties kunnen doen aan Trees for All. Bomen planten dus!

Vorig jaar hebben ze al 1843 bomen geplant in samenwerking met Trees for All. En dat moet dit jaar overtroffen worden natuurlijk. Een mooi doel waar jij aan kan bijdragen.

Decathlon basketballen

Doe mee!

Om alvast goed te beginnen, start Decathlon met een gulle donatie van 1000 bomen. Maar dat zijn er natuurlijk nog niet genoeg. Jij kan hun doel helpen waar te maken door mee te doen aan de sportchallenge of direct een boom te doneren aan Trees for All.

Via verschillende sportieve uitdagingen is het de bedoeling om donaties binnen te harken. Dit kan je doen in je eentje, of door een team samen te stellen. Natuurlijk kan je ook een bestaand team of persoon sponsoren!

Kijk voor meer informatie hoe jij Decathlon en Trees for All kan helpen.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
16 juli 2022
Frontrunner