Bram Ladage Make-over van de iconische patatzaak

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner

Het is je vast niet ontgaan: de Bram Ladage op het Binnenwegplein is gesloten. Geen zorgen, dit is slechts iets tijdelijk. De iconische patatzaak wordt namelijk gemoderniseerd!

Patatje oorlog tijdens het winkelen

Dat deze vestiging van Bram Ladage dicht is, maakte bij veel Rotterdammers toch wel wat los. Inmiddels staat de Bram Ladage hier al ruim dertig jaar en is dan ook niet meer weg te denken van het Binnenwegplein. Veel Rotterdammers halen al sinds kinds af aan op deze locatie een patatje oorlog tijdens het winkelen.

Rotterdams icoon in een nieuw jasje

Het pand wordt gemoderniseerd, waarbij het huidige ontwerp zoveel mogelijk wordt behouden. Door de verbouwing komt er een prettigere werkomgeving voor het personeel en stappen ze over van gas op elektriciteit.

Gelukkig is het dus maar van tijdelijke duur dat de Bram Ladage gesloten is. Het Rotterdamse icoon zal binnen een jaar weer geopend zijn in een iets moderner jasje! Tot die tijd kan je je brammetje halen bij een van de andere locaties, zoals o.a. de Bram Ladage op het Kruisplein, Noordmolenstraat en in de Markthal!

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner
Meer #Eten & Drinken