Centrale Bibliotheek Bertemu | Moluks Literair Magazine

zaterdag 24 september

Cultureel festival Bertemu | Moluks Literair Magazine

Bertemu | Moluks Literair Magazine laat zien dat Molukse literatuur is verweven met vormen van cultuur, kunst, theater en muziek. Op zaterdagmiddag kun je genieten van een gevarieerd middagprogramma met kunst, theater, muziek en literatuur. Diverse auteurs en artiesten treden op en geven een kijkje in de Molukse cultuur.

Bertemu wil deze vormen een podium bieden en delen met andere culturen in Nederland. Zo ontstaat er een ontmoeting tussen de verschillende culturen. Bertemu gelooft dat de kracht van de Molukse literatuur ligt in de inclusiviteit, het behouden van cultuur en het overdragen van cultuur. Dit willen ze graag delen met het publiek.

Bibliotheek Rotterdam is de plaats waar mensen van verschillende culturen elkaar ontmoeten en samen komen. Initiatiefnemer Abe Sahetapy, auteur en dichter, presenteert samen met andere Molukse auteurs en in samenwerking met de verschillende theaters en bibliotheken dit literaire programma op verschillende plekken in Nederland.

Laat je verrassen door bijzondere verhalen, muziek en mooie gesprekken door verschillende Molukse auteurs en artiesten tijdens het Bertemu Magazine literair festival!

Ook leuk