Logo

Weelde Festival

t/m zondag 11 september
Geheime Tuin Winterfestival Weelde laisamaria 101

Wanneer

t/m zondag 11 september

Weelde

Marconistraat 39
3029 AG ROTTERDAM

Festival, Muziekfestival, Cultureel festival Weelde Festival

Beleef Weelde in volle bloei tijdens een 24-uur durend festival. Door de vele concepten is Weelde elke dag en op elk moment anders, maar tijdens het Weelde Festival komt alles samen en beleef je alles wat Weelde omhelst in een avontuur zonder einde.


Met je dagkaart (11u tot 23u) mag je een eclectische mix van muziek, live optredens, performance & kunst verwachten. Van chille vibes tot een groot feest, met 6 podia en nog meer area's om uit te kiezen. Overdag zijn er genoeg eet- en drinkopties om je gehydrateerd en gevuld te houden om fit de nacht in te gaan.


Tijdens de nacht (23u tot 11u) zal het feest op een nog hogere energie doorgaan, met meer geweldige artiesten om te zien, meer te ervaren en te ontdekken terwijl je ronddwaalt over het Weelde-terrein. En geen zorgen: als je twijfelt over je energieniveau, Weelde Festival biedt ook een ruime keuze aan 'chill-out' ruimtes om op te laden. Geen behoefte om te chillen? De muziek gaat non-stop door van 23u tot 11u, dus mis die zonsopgang niet!

Ook leuk