Centrale Bibliotheek Deep Democracy #6 | Ongelijke behandeling op de arbeidsmarkt

vrijdag 30 september

Wanneer

vrijdag 30 september 17:30 - 21:00 uur

Lezing/Debat Deep Democracy #6 | Ongelijke behandeling op de arbeidsmarkt

Vind jij dat er in de samenleving steeds meer mensen tegenover elkaar komen te staan? Dat degenen die het hardst roepen, de meeste aandacht krijgen? En dat sommige mensen zich daardoor niet gehoord en buitengesloten voelen? Bibliotheek Rotterdam biedt in samenwerking met Stichting voor Gesprek en Dialoog en Quardin, eerste hulp bij meningsverschillen. Tijdens deze editie gaan we onder leiding van Paulo in gesprek over vooroordelen op de arbeidsmarkt.

Ongelijke behandeling op de arbeidsmarkt

Deep Democracy gespreksleider Paulo: ‘Niet aangenomen worden of anders behandeld worden op de arbeidsmarkt vanwege je leeftijd, geslacht, huidskleur, religie, seksuele gerichtheid of beperking is iets wat nog steeds gebeurd. Wie wel eens ongelijk behandeld is, weet hoe pijnlijk het is om afgewezen te worden om wie je bent. Is dit iets wat ooit zal veranderen en wat kunnen we er aan doen?

Tijdens mijn Deep Democracy sessie wil ik het hier met jou over hebben. Kunnen wij hier een positieve draai aan geven of is dit iets wat altijd als negatief ervaren zal worden? Kom naar de bibliotheek en maak onderdeel uit van dit gesprek!'

Over Deep Democracy

Met Deep Democracy gesprekken probeert de bibliotheek Rotterdammers dichter tot elkaar te brengen. Verschillende Rotterdamse jongeren zijn de afgelopen maanden getraind als Deep Democracy-gespreksleider en gaan met jou en andere Rotterdammers graag in gesprek over actuele thema's. Praat mee of kijk luisteren, leer van elkaars opvattingen en keer met een positief gevoel naar huis!

Ook leuk