Nieuwe FEST winkel Interieur shoppen in hartje centrum

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner

Onlangs opende het Nederlandse interieurmerk FEST hun eerste Rotterdamse brand store aan de Delftsevaart. Hier kun je terecht voor een uitgebreide collectie designmeubelen en woonaccessoires, maar ook gratis interieuradvies en kunst van de Rotterdamse Elsemarijn Bruys.

Flexwerkplekken

De eyecatcher van FEST Rotterdam is de tweede etage. Het is namelijk helemaal ingericht als appartement met de eetkamertafel en -stoelen als flexwerkplekken. Handig als je behoefte hebt aan een andere omgeving om in te werken.

Bekijk ook deze flexwerkplekken in Rotterdam Centrum!

Modern en kleurrijk

FEST Rotterdam is ontworpen door Pepijn Smit van S-P-A-C-E projects. Naast de kenmerkende stijl van FEST - modern, speels en uplifting - is het design een knipoog naar het modernistische karakter van het pand en de stad.

De kenmerkende zwart-wit balans uit de voorgevel wordt weerspiegeld in de geometrische lijnen van de winkelinrichting. Daarnaast komen ook de moderne kleuren, geel, rood en blauw terug in het interieur.

Wanneer ga jij langs?

De winkel is sinds 8 oktober open for business! De winkel biedt betaalbaar high-end design en goede service. Wanneer ga jij langs om deze mooie nieuwe winkel in Rotterdam Centrum te bewonderen?

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner
Meer #Winkelen